Samsung në modelet e tij më të reja do të sjellë disa veçori të popullarizuara përsëri. Modelet e ardhshme të kompanisë koreane, Galaxy S7 dhe S7 Edge do të jenë rezistent ndaj ujit dhe do të kenë një mikro-kartë SD, bëhet e ditur sipas një raporti të ri. Të dyja këto veçori mungonin në modelet…