Qytetet më të famshme të botës janë fotografuar shumë herë, por kurrë më parë kështu. Ekipi filmik rus AirPano ka kapur pamje panoramike 3D gjatë natës të disa nga destinacioneve më të njohura. Singapori, Shangai, Dubai, Lisbona, Moska dhe Roma janë fotografuar në 360 gradë. Në mënyrë që të kapnin çdo kënd të mundshëm për…

Psikologji – Jeni në rrugëtimin e gjatë dhe të lodhshëm të arritjes së një synimi madhor që i keni vënë vetes? Mësoni si të qëndroni të motivuar dhe si të arrini gjithçka që ju shkon në mendje Çdo ditë keni mundësinë t’i afroheni më shumë përmbushjes së synimeve tuaja. Nëse i shihni gjërat si të vështira…

Cila është kafsha më e ngadaltë sipas jush? Të gjithëve fillimisht na vjen në mendje breshka, por nëse e mendoni më mirë ka edhe disa kafshë të tjera që ia kalojnë breshkës…në ngadalësi. Qukapiku amerikan Bëhet fjalë për shpendin më të ngadaltë në botë. Ai fluturon vetëm me 8 kilomtra në orë. Kërmilli Ai lëviz…