Manhatani mund të jetë vendi i fundit në botë që mendoni kur bie fjala për kamping. Por një hotel në Nju Jork ka vendosur të ofrojë një eksperiencë unike: Një natë jashtë në katin e 17-të. Gjithçka është e pajisur për një natë fantastike kampingu. Edhe çmimi nis nga 2 mijë dollarë dhe shkon deri…

Kështjella e Krujës është renditur e dyta në kasifikimin e Skyscanner ndër dhjetë më tërheqëset në Evropë për turistët, duke i dhënë atyre një arsye historike për ta vizituar. E lidhur ngushtë me emirin e heroit tonë kombëtar, sipas klasifikimit kjo kështjellë reflekton esencën e guximit me të cilin ajo u krijua, por edhe me…