Të jesh një artist i madh nuk është gjë e lehtë, sepse – krahas talentit, përkushtimit dhe studimit, duhet të jesh dhe shumë kreativ. Artisti brazilian, Lucas Levitan, i ka të gjitha këto…në veçanti kreativitetin. Levitan, tashmë jeton në Londër, ndërsa famën botërore e ka arritur me vizatimet qesharake, “korrigjimet”, që i bën mbi fotografitë…

Sot më 21 shtator, shënohet Dita Ndërkombëtare e Paqes, e cila është themeluar nga Kombet e Bashkuara. Asambleja e Përgjithshme e Organizatës së Kombeve të Bashkuara (OKB) e ka shpallur këtë datë si dedikim për forcimin e idealeve të paqes, mes vendeve dhe popujve të botës. Tema e sivjetme e përkujtimit është “Partneritet për Paqe-…