Shtëpitë nëntokësore dikur u kishin shërbyer njerëzve për t’u strehuar nga forcat e natyrës, mirëpo, këto shtëpi dhe objekte janë bërë sërish të popullarizuara, për shkak të qëndrueshmërisë së tyre dhe kursimit të energjisë. Krahas aspektit të mirë izolues, këto objekte të mahnitshme të banimit janë të integruara për mrekulli në kuadër të peizazhit natyror.…