Një kompani indiane nxori në treg telefonin “Freedom 251” që do të jetë smartfoni më i lirë në botë, me një çmim prej më pak se katër dollarë. Telefoni tip ”Freedom 251” i kompanisë ”Ringing Bells” do të kushtojë 3,66 dollarë. Ky smartfon, me operon me sistemin Android 5.1 Lollipop, ka një ekran 4,0 inç…

Zhvillimi i lidershipit është një nga trendet më të fundit të bizneseve moderne dhe të suksesshme. Drejtuesit më të mirë e dinë se lidershipi ka të bëjë me përfitimin e aftësive të mësuara. Një lider i mirë ka një skuadër të mirë! Por cilat janë 7 aftësitë më të mira për të qenë një lider i…

“Museo Atlantico” quhet muzeu më i veçantë për momentin në ishullin spanjoll Lanzarot. Ky muze që do të hapet me 25shkurt ekspozon një koleksion skulpturash që përshkruajnë refugjatët, dhe është tërësisht nën ujë. Artisti britanik njëkohësisht edhe autor i veprave artistike ka sqaruar e ky muze është një përkujtues i zymtë i përgjegjësisë kolektive të…

Samsung në modelet e tij më të reja do të sjellë disa veçori të popullarizuara përsëri. Modelet e ardhshme të kompanisë koreane, Galaxy S7 dhe S7 Edge do të jenë rezistent ndaj ujit dhe do të kenë një mikro-kartë SD, bëhet e ditur sipas një raporti të ri. Të dyja këto veçori mungonin në modelet…

1 4 5 6