Përcaktimi i buxhetit të marketingut është një nga aspektet më të rëndësishëm dhe njëherazi më të vështirë në marketing, por gjithashtu edhe një nga më të neglizhuarit për shkak se nuk është një proces veçanërisht i këndshëm apo kreativ. Në rastin e kompanive dhe bizneseve shqiptare, përcaktimi i buxhetit të marketingut është thjesht i neglizhuar…

1 ) Zgjidh kompaninë që të pëlqen ty. Bëj kërkime për kompaninë që është fiks për karakterin tënd. Për të dalluar këtë gjë duhet të shohësh se sa njerëz ka trajnuar kjo kompani edhe sa Lidera ka nxjerrë. Mos shikoni vetëm fitimet materiale. Një kompani e mirë Netëork Marketingu është një kompani që trajnon njerëz nga ana e zhvillimit…

LinkedIn është një rrjet social me karakter paksa me profesional lidhur me punën dhe informacionet që në lidhje me këtë të fundit. Shpeshherë na bën të ndihemi konfuz me mënyrën e përdorimit të tij, por nëse ndjek këto katër rregulla të thjeshta do të jeni një ekspert në përdorimin e tij. 1- Njihni brandin tuaj…

Ja cfarë duhet të bëni që të keni nje fushatë Email Marketingu te suksesshme! Marketingu nëpërmjet emaileve konsiderohet si mjeti me më sukses në fushën e marketingut dixhital. Më poshtë do të shofim 7 këshilla që do të ju ndihmojnë për ta përdorur në mënyrën më efikase të mundshme për binzesin tuaj! 1. Organizioni me…