Psikologji – Jeni në rrugëtimin e gjatë dhe të lodhshëm të arritjes së një synimi madhor që i keni vënë vetes? Mësoni si të qëndroni të motivuar dhe si të arrini gjithçka që ju shkon në mendje Çdo ditë keni mundësinë t’i afroheni më shumë përmbushjes së synimeve tuaja. Nëse i shihni gjërat si të vështira…

Në vitin 2014 sulmet kibernetike ishin bërë të zakonshme. Ishte një vit ku titujt si Heartbleed, vjedhja e të dhënave në Target, publikimi i fotove nudo, dhe rrëzimi i rrjetit Sony Pictures dominuan në të gjitha portalet. Duke kuptuar rëndësinë e sigurisë online, Google ka lëshuar disa këshilla për t’i treguar përdoruesve se si të…