Roli i internetit në faqet e tregtisë online po bëhet gjithnjë e më i rëndësishëm, edhe për faqe të veçanta si ajo e “eBay”. Vetëm kjo faqe në 2015-n, ka regjistruar disa artikuj të shitur çdo 7 sekonda, nga kategoria “pjesë këmbimi dhe aksesorë” për automjetet. Që nga gomat, vajrat, dritat, frenat, panelet, e deri…

Samsung në modelet e tij më të reja do të sjellë disa veçori të popullarizuara përsëri. Modelet e ardhshme të kompanisë koreane, Galaxy S7 dhe S7 Edge do të jenë rezistent ndaj ujit dhe do të kenë një mikro-kartë SD, bëhet e ditur sipas një raporti të ri. Të dyja këto veçori mungonin në modelet…