Manhatani mund të jetë vendi i fundit në botë që mendoni kur bie fjala për kamping. Por një hotel në Nju Jork ka vendosur të ofrojë një eksperiencë unike: Një natë jashtë në katin e 17-të. Gjithçka është e pajisur për një natë fantastike kampingu. Edhe çmimi nis nga 2 mijë dollarë dhe shkon deri…