Pamjet gazmore teksa një mace tenton të pijë ujë me gotë po përhapen me shpejtësi. Në videon bashkëngjitur shihet macja e cila fiksohet pas ujit që gjendet në fund të gotës.

Ajo fut këmbën e saj me synimin për ta kapur por nuk ia del. Pas kësaj e kthen gotën si të ishte njeri dhe të donte të pinte. Për më tepër shihni videon bashkëngjitur.

/Noa/

Komentoni