-50% zbritje në Farmerka në artikullin e dytë më të lirë.

Sold By: Top Oferta
Kategoria: Tag:

Përshkrimi

#JansManiaLTB Jeans Kosova
-50% zbritje n’Farmerka në artikullin e dytë më të lirë.
Paguaj deri në 6 këste me njërën nga këto #kartela:
☛ TEB: Starcard dhe Starcard Premium ✔
☛ Raiffeisen Bank: Visa Plus dhe Visa Gold ✔
☛ BKT: Prima, Prima Classic dhe Prima Gold

Komente

Nuk ka komente ende.

Be the first to review “-50% zbritje në Farmerka në artikullin e dytë më të lirë.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *