Emona City- edhe në Gjakovë

Sold By: Top Oferta
Kategoria: Tags: , ,

Përshkrimi

Prej 29 shkurt edhe në Gjakovë! Oferta vlen prej 29 shkurt deri me 3 mars. Afër dhe Lirë – ‪#‎emonaCITY‬

Tash edhe n’Gjakovë. Super çmime me rastin e hapjes.
Hapja bëhet me 29 shkurt 2016 në ora 16:00.
Gjendemi në rrugën Marin Barleti – në qendër përball korrizit.
Oferta vlen prej 29 shkurt deri me 3 mars.

Komente

Nuk ka komente ende.

Be the first to review “Emona City- edhe në Gjakovë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *