IPKO- Ofertat dhe Promocione

Sold By: Top Oferta
Categories: , Tags: ,

Përshkrimi

Testo shpejtësinë ‪#‎4G‬, fito ‪#‎4GB‬ internet!

Testoni shpejtësinë 4G (përmes speedtest.net) dhe dërgoni rezultatin dhe vegzën (linkun) e testimit në koment.
4 rezultatet me shpejtësinë më të madhe do të shpërblehen me #4GB internet #4G!

– Si të merrni pjesë:
1. Shkarkoni aplikacionin në www.speedtest.net (mos e fshini pa na dërguar linkun e rezultatit të shpejtësisë);
2. Testoni shpejtësinë e 4G-së (zgjedhni serverin e IPKO-së për të arritur shpejtësi më të madhe);
3. Dërgoni rezultatin dhe vegzën në koment në postimin tonë në Facebook;

Vini re: Testimi do t’ju shpenzojë MB varësisht nga shpejtësia e internetit.
Të gjitha infot: www.ipko.biz/testo4g

 

5GB FALAS per ju!

A e dini se të gjitha pakot e internetit në mobil kanë edhe 5GB internet wi-fi FALAS. Në këtë mënyrë ju do të keni GB e pakos aktive si dhe 5GB të tjera në IPKO wi-fi.

Nëse nuk jeni duke përdorur këto 5GB FALAS, ju duhet të bëni konfigurimin.

Mësoni si bëhet konfigurimi këtu: www.ipko.biz/konfigurimi

 

Ço të afërmit apo shoqërinë në IPKO, dhe sado që ata shpenzojnë, ju do t’i pranoni në llogarinë tuaj!

Pastaj, sado që ata shpenzojnë (MIN, SMS dhe MB) gjatë muajit ju do t’i pranoni në llogarinë tuaj të cilat mund t’i përdorni brenda rrjetit të IPKO-së

Komente

Nuk ka komente ende.

Be the first to review “IPKO- Ofertat dhe Promocione”

Your email address will not be published. Required fields are marked *