KAMELYA COLLECTION K CLUB 5* SIDE -Ultra All Inclusive

Sold By: Top Oferta
Kategoria: Tag:

Përshkrimi

KAMELYA COLLECTION K CLUB 5* SIDE -Ultra All Inclusive

01.09 – (7 dite ) .. java per person ne dhome dyshe 599 €
04.09 – (7 dite ) .. java per person ne dhome dyshe 599 €
08.09 – (7 dite ) .. java per person ne dhome dyshe 599 €
11.09 – (7 dite ) .. java per person ne dhome dyshe 590 €

Çmimi paketës përfshin:
Bileta Shkup – Antalja – Shkup
Transfer nga Aeroporti – hotel – aeroport
Taksat aeroportit dhe në Antalja
Vendosje dhe shërbimet në hotel

Per detale me te hollesishme :
Tel: 0290 327 276
Mob : +377 (0) 44 124 890:
+386 (0) 49 124 890
Email: laura_tours@hotmail.com

 

Komente

Nuk ka komente ende.

Be the first to review “KAMELYA COLLECTION K CLUB 5* SIDE -Ultra All Inclusive”

Your email address will not be published. Required fields are marked *