1. Krijoni Llogarinë

feature_sessionPlayback

Regjistrimi tek ne është fare i thjesht ju vetëm duhet të jepni email adresën dhe fjalëkalimin tuaj pastaj mund të kyçeni lirshëm. Dhe pastaj ju ofrohet mundësia e përdoruesve të kyçen lirshëm në portalin tonë.

Regjistrohuni

 

 

 

2. Paraqitni ofertën

feature_sessionPlayback
Paraqitja e ofertës tek ne është super e thjesht, ju kemi mundësuar të krijoni adresën fare lehtë duke përdorur Googla map, mjafton ti mbushni fushat e kërkuara dhe oferta do të publikohet në faqen kryesore.

Paraqit ofertën