1980 – Fillon transmetimet televizioni CNN (Cable News Network) nga pronari amerikan i medies, Ted Turner, sipërmarrës e afarist. CNN u bë kanali i parë televiziv me 24 orë lajme. Aktualisht, ky rrjet transmeton nëpërmjet “CNN International” në mbi 212 vende dhe territore të botës.

Komentoni